CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

falling love

Thursday, March 14, 2019

laman melayu mama
Hobi mama nombor satu tanam pokok bunga...mama memang passionate bab pokok bunga. Terapi pada minda yang sentiasa bekerja. mama rasa tenang bila tengok pokok yang menghijau.sukar nak digambarkan perasaan ini.Itulah ruang mama mengeluarkan tekanan bila penat bekerja. Tetapi mama sangat bersyukur kerana mama sentiasa diberi peluang yang baik dalam hidup. Mama sentiasa mencari keredhaan Allah. Semoga dikurniakan kebahagian dalam hidup, keluarga yang bahagia.


kenangan ....


Lamanya tak menulis, rindu nak berblogging semula...sejak permergian bonda rasanya lama sangat blog ni menjadi sendu...semasa bonda meninggal, mama berkhidmat di sk jaya Gading sebagai GPK HEM, selepas tu bertukar ke Sk Serandu juga sebagai GPK HEM dan selepas tu mama naik ke Jabatan Pendidikan Negeri Pahang sebagai Penyelia kanan Sains. Pada tahun lepas bulan jun mama telah berkhidmat di sekolah SK Cherok Paloh sebagai Guru Besar dan pada hujung Disember 2019 mama telah bertukar pula ke SK Kampung Belukar.
         Untuk berjaya kita memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Mama seorang yang sangat sukakan cabaran dan pembaharuan.  Y ang paling penting bila kita bekerja keikhlasan bekerja itu yang paling penting. Ikhlas dalam apa saja yang kita kerjakan.
             Usaha yang berterusan akan membuahkan kejayaan.